Lēti lidojumi uz Atēnām (Grieķija) no Viļņas par €70 turp-atpakaļ

9. jūlijs, 2019

Lēti lidojumi uz Atēnām (Grieķija) no Viļņas par €70 turp-atpakaļ ar aviokompāniju Wizz Air! Atrodi lētākos lidojumus uz Atēnām un rezervē biļeti par labāko cenu. Biļetes cena sākot no 69.98 EUR abos virzienos ar Wizz Air kluba karti vai no 89.98 EUR abos virzienos visiem pārējiem.

Atēnas ir Grieķijas galvaspilsēta un valsts lielākā pilsēta. Viena no slavenākajām un tūristu apmeklētākajām pilsētām pasaulē. Tiek uzskatīta par Rietumu civilizācijas un demokrātijas šūpuli. Īpašs kultūras uzplaukums, kura nozīme rietumu kultūrā nav pārvērtējama, Atēnās bija 5. un 6. gadsimtā pirms mūsu ēras, kad Atēnās tika uzceltas vairums klasisko celtņu un darbojās Akadēmija. Tajā laikā Atēnās darbojās filozofi Sokrats, Platons un Aristotelis, dramaturgi Aishils, Aristofāns, Eiripīds un Sofokls, vēsturnieks Hērodots, tēlnieks Feidijs un citi. Atēnu ievērojamākā vieta ir Akropole ar Partenona templi tajā.

Maršruts:

Viļņa – Atēnas – Viļņa

Lidojumu datumi:

2019.g. augusts; oktobris

Piemēri:

07. – 11.08. (77 EUR)
09. – 16.10.

lēti lidojumi uz atēnām no viļņas

Kur rezervēt?

WIZZAIR

Bagāžas nosacījumi:

Lidojuma laikā iekļauta tikai rokas soma 40 x 30 x 20 cm.

Vairāk informāciju par WIZZ Discount Club karti var lasīt šeit!

Sekojiet līdzi  TravelFree.lv lapai arī sociālajā tīklā Facebook!

Naktsmītnes Grieķijā:

Salīdzini tūkstošiem ceļojumu vietņu un ietaupiet naudu, izmantojot pasaules lielāko viesnīcu meklēšanas lapu  HotelsCombined .

Saglabājiet savā viesnīcā - www.hotelscombined.com