airBaltic uzsāk lidojumus uz Kitili

20. decembris, 2021

Latvijas lidsabiedrība airBaltic 18. decembrī uzsākusi tiešos lidojumus maršrutā starp Rīgu un Kitili, Somijā. airBaltic abas pilsētas tagad savieno ar vienu lidojumu nedēļā.

Lapzemē esošā Kitile ir iecienīts brīvdienu kūrorts, kas pazīstams ar dažādām brīvā laika pavadīšanas aktivitātēm. Tā ir slavena ar satriecošo dabu, slēpošanas kūrortiem un citām ziemas izklaides iespējām.

Maršruts Lidojumu biežums Cena*, GREEN Cena *, GREEN Classic Cena *, Business
Rīga–Kitile 1 lidojums nedēļā 149 EUR 229 EUR 599 EUR

*Atkarībā no pieejamības www.airBaltic.com mājaslapā pieejamas zemākas cenas (abos virzienos), tostarp nodokļi, nodevas un pakalpojumu piemaksas

Lidojuma laiks līdz Kitilei ir viena stunda un 55 minūtes. Biļetes cena uz Kitili abos virzienos sākas no 149 eiro. Pilns airBaltic lidojumu grafiks pieejams uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

Šobrīd airBaltic no Rīgas piedāvā tiešos lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem. Septembrī airBaltic sāka tiešos lidojumus no Rīgas uz saulaino Tenerifi (Spānija) un Dubaiju (Apvienotie Arābu Emirāti).

Veselība un drošība:

Pasažieru veselība un drošība ir airBaltic galvenā prioritāte. airBaltic ieviesusi plašus veselības aizsardzības pasākumus un lidojumus organizē saskaņā ar atbildīgo institūciju rekomendācijām. Lai uzzinātu vairāk par airBaltic veselības aizsardzības pasākumiem, aicinām apmeklēt airBaltic mājaslapu: https://www.airbaltic.com/lv/veselibas-aizsardziba.

airBaltic lūdz pasažierus stingri ievērot visus attiecīgo varasiestāžu izdotos noteikumus un prasības. Pasažieriem tiek stingri ieteikts pirms ceļojuma oficiālajās interneta vietnēs vai vietējās vēstniecībās pārbaudīt ceļošanas noteikumus un ierobežojumus lidostās. Noteikumi strauji mainās un katrā valstī ir atšķirīgi, tāpēc pasažieri vienmēr aicināti pārliecinieties, ka viņiem ir pieejama jaunākā informācija, kas garantēs ērtu ceļojumu.

Par airBaltic īsumā:

airBaltic (Air Baltic Corporation AS) ir viena no punktuālākajām lidsabiedrībām pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar vairāk nekā 70 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 96,14% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder 3,86%. airBaltic veic lidojumus ar 32 Airbus A220-300 lidmašīnām. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. Skytrax airBaltic piešķīrusi piecu zvaigžņu vērtējumu par ieviestajiem Covid-19 drošības pasākumiem. Papildus tam lidsabiedrību drošības, piedāvājuma un Covid-19 novērtēšanas aģentūra Airlineratings.com ekļāvusi airBaltic starp TOP 20 pasaules aviokompānijām, kas visveiksmīgāk īstenojušas Covid-19 izplatības ierobežošanas pasākumus. 2018. un 2019. gadā airBaltic tika apbalvota ar ATW Tirgus līdera balvu. 2019. gadā airBaltic saņēma Airline Strategy Nozares līderības balvu (Sector Leadership Award).