Air Baltic AKCIJA: aviobiļetes no €33 vienā virzienā!

16. aprīlis, 2024

Air Baltic AKCIJA. Pavasara Lielpirkšana ir klāt! Lidojumi par viszemākajām cenām uz visiem airBaltic galamērķiem no maija līdz pat decembrim. Pačukstēsim – meklē īpaši labus piedāvājumus pavasara un vasaras sākuma atpūtai.

Latvijas aviokompānija Air Baltic Corporation AS (airBaltic) tika nodibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 97.97% akciju, bet pārējiem akcionāriem pieder 2.03% akciju. airBaltic ir “hibrīda” aviokompānija, kas apvieno labāko tradicionālo tīkla aviokompāniju un zemo cenu pārvadātāju praksi.

2008. gadā airBaltic mainīja savu darbības modeli, pārejot no pasažieru pārvadāšanas no viena punkta līdz otram punktam uz tīkla aviokompānijas modeli, padarot Rīgu par tranzītmezglu. Aviokompānija piedāvā biļetes par pievilcīgām cenām sava lidojumu tīkla ietvaros, kas aptver Eiropu, Skandināviju, NVS un Tuvos Austrumus. Šīs cenas spēj konkurēt ne tikai ar citu aviokompāniju piedāvātajām cenām, bet arī ar autobusu, vieglo automašīnu, vilcienu un prāmju pārvadājumu cenām.

Lidojumu datumi:

2024.g. 13. maijs – 15. decembris

Pārdošanas datumi:

2024. g. 16. – 30. aprīlis

Daži galamērķu piemēri:

Air Baltic AKCIJA 2024

..un citi galamērķi..

 

Pilno sarakstu ar Air Baltic akcija galamērķiem skatīt AIR BALTIC MĀJAS LAPĀ

Noteikumi un nosacījumi
  • Norādītā cena tiek piemērota lidojumiem vienā virzienā vai turp-atpakaļ tikai airBaltic izpildītajos reisos, izvēloties GREEN biļeti, kas iegādāta kampaņas laikā no 16.04.2024. līdz 30.04.2024.  lidojumiem no 13.05.2024. līdz 15.12.2024.
  • Visi nodokļi ir iekļauti cenā. Par šo cenu pieejams ierobežots sēdvietu skaits.
  • Ja izvēlētajā lidojuma datumā biļetes par norādīto cenu nav pieejamas, lūdzam izvēlēties citus datumus.
  • Tranzīta pasažierus lūdzam ievērot, ka ir jāizmanto abi lidojumi – pretējā gadījumā tiks liegta iekāpšana.
  • Spēkā īpaši noteikumi.
  • GREEN klases biļetes nav iespējams atcelt, ja vien biļešu rezervācijas laikā nav iegādāta lidojuma atcelšanas iespēja. Maksa par lidojuma datuma/laika maiņu tiešajiem reisiem ir 50 EUR vienā virzienā. Lidojuma datuma/laika maiņa atļauta pirms plānotā vai vēlamā reisa atkarībā no tā, kurš ir tuvāk šībrīža datumam. Ja lidojuma datuma/laika maiņa nozīmē arī rezervācijas klases* maiņu (tā pati rezervācijas klase* Jūsu izvēlētajā datumā nav pieejama), pasažierim būs jāsedz arī cenas starpība.

 

Sekojiet līdzi  TravelFree.lv lapai Facebook!

Ja Tev patīk un noder TravelFree, Tev ir iespēja pateikt PALDIES – https://www.buymeacoffee.com/travelfreelv. Tā tu palīdzēsi blogam tapt vēl labākam un kvalitatīvākam. Tev tas ir neliels ziedojums, man – milzu atbalsts un motivācija turpināt priecēt ar arvien labākiem un izdevīgākiem ceļojumu piedāvājumiem!

Lidojums atcelts vai kavējas?

Ja Tavs lidojums ir atcelts vai kavējās par 3+ stundām, iespējams Tev pienākas kompensācija līdz €600. Pārbaudi to pie SkyCop. Kādas ir pasažieru tiesības un kompensācija, ko nosaka Regula Nr. 261/2004? Lasi vairāk šeit

Naktsmītnes:

Salīdzini tūkstošiem ceļojumu vietņu un ietaupiet naudu, izmantojot pasaules lielāko viesnīcu meklēšanas lapu  HotelsCombined .

Saglabājiet savā viesnīcā - www.hotelscombined.com

Apdrošināšana:

Ceļotāju medicīniskā apdrošināšana visā pasaulē. Tikai no 10 USD nedēļā visā pasaulē. Šī ceļojumu medicīniskā apdrošināšana pieejama ikvienam, it īpaši ilgtermiņa ceļotājiem un digitālajiem “nomadiem”.